Rádi bychom Vám nabídli pronájem našeho skákací hradu v podobě velké dvojité nafukovací skluzavky, která je vhodná především pro větší děti a pro větší akce, jako jsou obecní oslavy, festivaly, školní akce, velké svatby a další podobné události. K pronájmu skákacího hradu nabízíme kompletní servis, který zahrnuje dopravu, instalaci, demontáž a odvoz hradu. Také Vám poskytneme potřebnou instruktáž ohledně nafukovací skluzavky a instrukce pro bezpečné používání tohoto skákacího hradu.

Velká dvojitá skluzavka má celkovou délku 8 metrů a šířku 4 metrů, což znamená, že se jedná o jeden z větších skákacích hradů. Navíc výška skluzavky včetně „stříšky“ je cca. 6 metrů. Tento skákací hrad je vybaven dvěma velkými skluzavkami umístěnými po krajích. V prostřední části se nacházejí schůdky. Vrchní část je celá zabezpečena sítěmi a stříškou. Pokud nás však kontaktujete s informacemi o Vaší akci, rádi Vám připravíme individuální nabídku s nejlepší možnou cenou. Pro provoz nafukovací skluzavky je potřeba fukar o výkonu 2 KWh, který zůstává v provozu po celou dobu používání atrakce a je součástí pronájmu.

Velká dvojitá skluzavka - Hradprodeticz

Technické informace – Velká nafukovací skluzavka

Šířka: 400 cm / Délka: 800 cm / Výška: 600 cm
Plocha: cca. 32 m2
Motor fukaru: 230V – 2000 Watt, váha 14 kg
Váha skákacího hradu: 140 kg
Max. zátěž: cca. 6 dětí od 4 do 10 let (váhy cca. 40 Kg)
Certifikáty: TUV, GS, EN 14960 (evropské normy)
Doba zprovoznění/úklidu: cca. 15min/20min

 

Cena pronájmu – velká dvojitá skluzavka

Den v týdnuCena pronájmu (6 hodin)Cena pronájmu (celý den)
Po – Čt3500,- Kč4000,- Kč
Pátek4000,- Kč4500,- Kč
So, Ne4000,- Kč4500,- Kč

٭Cena pronájmu nafukovací atrakce je uvedena bez obsluhy. U velké dvojité skluzavky vyžadujeme, aby byla zajištěna obsluha ze strany pronájemce popřípadě obsluhu lze zajistit po předchozí domluvě.

٭Využijte možnosti pronájmu 2 a více kusů skákacích hradů v různé kombinaci (střední skluzavka, velký skákací hrad, Pirátská loď, Velká skluzavka Tropicana, skákací hrad Klaun, Happy Hop atd.) na jedné akci.

٭Do 10km dovezeme skákací hrad zdarma. Fyzicky se skákací hrady nacházejí v Hustopečích nad Bečvou. Možno domluvit obsluhu za příplatek.

Fotografie – velká dvojitá skluzavka

Sdílejte s přáteli!